» Bildbomb

 
När Ila följer med mig till jobbet så sitter hon i samma box som en whippet vid namn Indra. Indra är bara två månader äldre än Ila så de är ungefär jämngamla och av samma skrot och korn.. :)
 
Indras matte sommarjobbar inte bara på mitt jobb utan hon går också i samma klass som mig på Veterinärhögskolan. Vi bor numer också på samma bostadsområde nära skolan. Så vår tanke är att valparna även i höst ska få bo ihop under dagtid när vi är i skolan. Det blir roligare för dem än att sitta själva.
 
Förvånansvärt nog så kan de ta det lugnt när de sitter ihop i boxen. Vi var lite rädda för att de skulle vara så glada i varandra att de skulle härja och busa hela dagen. Någon enstaka gång har de lyckats få in grannens filt genom dörrspringan och strimlat den... En annan gång har Indra klätt av Ila hennes halsband och sedan har de kampat om det tills det gick sönder.... Men det hör faktiskt till ovanligheterna, för det mesta så vilar de bara ihop.
 
Vi brukar gå lunchpromenader ihop men Indras matte vågar inte ha henne lös så nära bebyggelsen. Så det blir inte mycket bus dem emellan då heller.
 
Därför beslöt vi oss för att ta med dem till ett riktigt smultronställe efter jobbet en dag. Det är en liten sandö som ligger ute i Klarälven, tio minuter från jobbet. Det är ett naturreservat, inte många skyltar och man måste vada lite för att komma dit. Därför så är man nästan alltid ensam där och hundarna kan springa fritt och vilt utan att störa någon. :)
 
Indras matte hade med sin systemkamera så jag tänkte bjuda på en bildbomb från valparnas "after work" :)
 
Bästisar <3
 
 Har hittat något spännande i sanden...
 
 Ila vill gärna ha Indras pinne
 
 "Jag ska ta dig!"
 
Det gick mycket fort när de sprang så det var inte helt lätt att fota dem. Ila är redan grövre och tyngre än Indra som är två månader äldre men vi blev förvånade över att hon var nästan lika snabb. Hon accelererade inte lika fort och hängde inte med i vändningarna men kom upp i samma hastighet på raksträckorna. :) Då gick det fort, fort fram längs med sandstranden.
 
Här kom Indra ifatt Ila. Det ser ut som om hon ska döda henne men det är bara lek. :)
 
 
 
 
Gummiankan var en åtråvärd leksak.. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
När Ila äntligen fått tag i ankan tänkte hon inte släppa den ifrån sig...
 
 
 
 
 
Inte så valpig längre.
 
 Jag och de små dogsen
 
 
 
 
 
 
 
 
Vem hinner först fram? :)
 
 
 
Lika häftigt som det är att se en duktig vallhund valla är det att se en whippet springa.
 
 
 
 
 
 
Jag och finaste hunden
 
 
 
Ila posar fint för kameran förutom att hon håller något äckligt sjögräs i munnen...
 
 
 
<3
 
Fotograf: Frida Zetterström.
 
Efter att ha varit vackert och stekhett väder en hel vecka så mulnade det så klart den dagen vi skulle ut till detta smultronställe. Fördelen var att hundarna inte blev trötta så fort, nackdelen var att det varken blev sol eller bad för oss tvåfotade. När det dessutom började regna lite så åkte vi hemåt med två valpar som sov gott både hemma och i boxen dagen därpå. :)
 
NJUT av sommaren och det fina vädret kära vänner för det gör vi!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback